Om PEFC

Siden er under opbygning

Om PEFC

PEFC er verdens største skovcertificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. Vi arbejder dedikeret på at fremme bæredygtig skovforvaltning i hele verden. PEFC er en international non-profit, ikke-statslig organisation, som er lokalt forankret. PEFC Danmark er den danske foreningen, som blev etableret i 1999.

PEFC Danmark

PEFC Danmark

PEFC Danmark er en national afdeling, og har siden 1999 arbejdet på at sikre at der i Danmark er et system for bæredygtigt skovbrug. Du kan være med til at skabe den bæredygtige fremtid som vi i PEFC stræber efter. En fremtid, hvor der især tages hensyn til de lokale, biodiversiteten og skovens levetid, så vi kan sørge for, at vi som forbruger altid har adgang til produkter, der er lavet af træ fra bæredygtig forvaltet skov.  

Læs mere

PEFC International

PEFC International

Organisationen blev stiftet i 1999 og er siden vokset til at være verdens største skovcertificeringssystem. PEFC fokuserer på certificering af små, ikke-industrielle private skove, da de har været overset i tidligere certificeringsordninger. PEFC er bygget op af nationale medlemmer i mere end 50 lande, så retningslinjerne for den bæredygtige skovdrift er tilpasset det enkelte lands klima og miljø.  

Læs mere

Statistik om PEFC

Antallet af PEFC-certificerede virksomheder og hektar af PEFC-certificerede skov er i konstant udvikling i hele verden, og er verdens største skovcertificeringssystem for bæredygtig skovdrift. Mere end 320 millioner hektar er på verdensplan certificeret efter PEFC's standarder, og over 20.000 virksomheder og organisationer er certificeret efter PEFC's sporbarhedssystem. 

Her kan du finde de opdaterede tal - både for PEFC Danmark og PEFC globalt. 

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse