Brug PEFC Logoet

SYNLIGGØR JERES CERTIFICERING

Som PEFC certificeret skovejer eller virksomhed kan I få fuld valuta for jeres investering ved at begynde at anvende PEFC logoet. Det koster ikke ekstra. Der er mange muligheder for hvordan I kan benytte vores PEFC Label - både på produktet (on-product) og i markedsføring (off-product).

Brug PEFC Logoet

Som PEFC certificeret skovejer eller virksomhed kan I få fuld valuta for jeres investering ved at begynde at anvende PEFC logoet. Det koster ikke ekstra. Der er mange muligheder for hvordan I kan benytte vores PEFC Label - både på produktet (on-product) og i markedsføring (off-product).

Mærkning på produktet (on-product)

Foto: PEFC Germany

PEFC mærkningen til produkter (on-product) er kun til rådighed for PEFC-certificerede produkter, som kommer fra virksomheder der er PEFCs Sporbarhedscertificeret. Mærkningen forsikrer forbrugere og kunder om at træet i produktet kommer fra bæredygtigt forvaltede skove, og disse produkter er dokumenteret bæredygtige.

Dette mærkat kan benyttes direkte på produktet, men også indpakningen af produkter, som er PEFC-certificeret. Du må også mærkatet som dokumentation i sammenhæng med, eller refererende til et bestemt PEFC-certificeret produkt - f.eks.: 

 • I reklamer og brochurer.                             
 • Ved salg på faktura og følgesedlen
 • På effektstakke i skoven
 • På hjemmesiden ved reference til specifikke produkter.

Vi tilbyder to forskellige mærkater: Vores 'PEFC Certificeret'- og 'PEFC Genbrug'-mærkat.

PEFC Certificeret
Med mærkning ”PEFC certificeret” skal produktet indeholde mindst 70% PEFC certificeret materiale.

PEFC Genbrug
Mærkning fra dette produkt benyttes for produkter som indeholder genbrugs materiale

Mærkatet for promovering af PEFC

Du kan benytte PEFCs promoverings mærkat i forbindelse med markedsføring uden direkte kobling til certificeret produkter. Det er vigtigt at notere, at dette mærkat ikke kan benyttes til at påstå at produkter er certificerede. "Off product" dækker alle de situationer hvor brugen af logoet ikke refererer direkte til et produkt - på f.eks.:

 • hjemmesider
 • visitkort                        
 • brevpapir og kuverter                        
 • mails sammen med firmalogoet                        
 • skovbrugsbeviser                        
 • Facebook
 • firmareklamer
 • Ved indgangen til skoven enten på de grønne skovskilte eller egne skilte 


Regler for logobrug

Brug af logoet skal ske efter PEFC's regler, og du kan ligeledes følge vejledningen i "Toolkit for logobrug". Det er virksomhedernes og skovejernes ansvar at bruge PEFC logoet korrekt. Certificeringsvirksomhederne som kontrollere at virksomheder og skovejere bruger PEFC logoet efter PEFC's regler.

Læs mere om reglerne for logobrug

Toolkit til logobrug 2.39 MB
PEFC Trademarks Rules - Requirements (PEFC ST 2001:2020) 1.92 MB


Brug af logo kræver licens

Virksomheder der ønsker at bruge PEFC logoet skal have en PEFC logolicens. Licensen udstedes af PEFC Danmark, kontakt derfor PEFC Danmark i forbindelse med certificering.

Læs mere om logolicens og logobrug her.
Find PEFC Danmarks kontaktoplysninger her.

Inspiration til jeres markedsføring

Er I PEFC-certificeret? - Det er I nødt til at fortælle jeres kunder! Synliggør jeres certificering ved hjælp af vores PEFC Logo. Her kan I finde inspiration til markedsføringen af Jeres PEFC certificering. Med logoet kan I vise at I forhandler PEFC certificerede produkter eller støtter op om den bæredygtige udvikling. Her kan I finde inspiration til markedsføringen af Jeres PEFC certificering.

Find inspiration til jeres markedsføring her

Bliv certificeret!

Engagerer du dig i den grønne omstilling? Bliv PEFC Sporbarhedscertificeret og dokumenter at I benytter bæredygtigt forvaltet træ.
Læs mere om PEFC Certificeringen her.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse