Building Green 2020: København

Building Green 2020: København

PEFC Danmark

Building Green er tilbage igen i år – og nu endnu mere relevant end tidligere. Efter et par måneder i stilstand på grund af Corona, er det et perfekt udgangspunkt for at tage stilling til hvor langt er vi nået, og hvor skal vi hen. 

Arrangørerne bag Building Green inviterer alle med interesse for bæredygtigt byggeri til at tage del i et et fællesskab, hvor vi alle sammen hjælper hinanden med at skabe en grønnere byggebranche og en mere bæredygtig hverdag. De har skabt rammerne og nu er det til til at byggebranchens interessenter står samme og skabe et forum, hvor ideer deles og skaber inspiration og danner fundament for nye produkter.

Vil du være med? Så tilmeld dig allerede nu og vær med til at skabe mere bæredygtigt byggeri.

Ses vi? - Find os ved stand nummer 1 

PEFC Danmark vil også tage del i det fællesskab og den debat, som Building Green har skabt rammerne omkring. Det er en unik mulighed for at opbygge et samarbejde, som virkelig kan rykke ved de traditionelle byggemetoder og -materialer, og derved sætte et skub i den bæredygtige udvikling. PEFC er især med på Building Green, for at sætte fokus på vigtigheden af at beskytte verdens skovene og fremme brugen af certificeret træ i byggebranchen.  

Vi anbefaler og håber, at I vil kigge forbi Forum og tage del i det bæredygtige fællesskab. I kan læse mere her.

Vi håber på at se jer! – Som altid kan I finde os ved stand nummer 1.

Det Bæredygtige Element – Hvem skal vinde?

I år er det 7. år at Building Green og InnoByg spørger om hjælp til at finde de personer, som går forrest i bæredygtighedens tegn. Igen i år bliver en særlig person og et nyskabende produkt, som har gjort en forskel, inspireret branchen og været et eksempel til efterfølgelse hædret. Prisen kalder de Det Bæredygtige Element – Personprisen og Produktprisen.

Derfor inviteres alle til at indstille en kandidat for 2020 – en person eller et produkt, som har medvirket til at føre byggebranchen i en grønnere retning. Deadline for indstillinger er den 28. september 2020. Du kan læse mere om indstillingen, juryen og det praktiske her.

Dato

28 - 29, oktober 2020

09.00 - 20.00 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Sted

Åben hjemmeside

Forum Copenhagen
Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse