Build in Wood - København 2020

Build in Wood - København 2020

PEFC Danmark

Hvorfor bruger vi ikke mere træ i byggeindustrien? Der er mange argumenter for brugen af træ i byggeindustrien, men alligevel er stål og beton i mange tilfælde foretrukket. Netop dette dilemma ønsker arrangørerne af Build in Wood at belyse, og derfor har de inviteret interessenter til at diskutere problemet og finde løsninger. Build in Wood skal skabe rammen for og være grobunden til et bæredygtigt samarbejde som vil fremme brugen af træ og ændre traditionerne i byggeindustrien.

Lad træ slå rod i byggeindustrien

De seneste par år er byggeindustrien blevet opmærksom på den negative indflydelse industrien har på klimaet, og den indsigt har fået virksomheder og organisationer til at reagere. Der er taget flere bæredygtige tiltag i byggebrancen, men det er langt fra alle som har ændret de gamle traditioner. Det er der flere grunde til, men som Build in Wood skriver skyldes det især manglende viden og erfaring. Derudover er der politiske og lovmæssige tiltag som gør byggeri med træ besværlige, tidskrævende og dyre. 

Til Build in Wood d. 27.-28. maj 2020 i Docken, København, mødes hundredevis af interessenter, praktiserende og politikere for at diskutere og forhåbentlig forbedre mulighederne for at bygge med træ.

Se programmet og læs mere om Build in Wood her


Dato

27 - 28, maj 2020

08.00 - 20.00 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Sted

Åben hjemmeside

Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
Danmark

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse