PEFC-webinar: På vej mod EUDR-tilpasning

Vores PEFC-eksperter giver dig et kig bag kulisserne på fremskridtene for vores arbejdsgrupper og task forces, som arbejder utrætteligt for at sikre, at vi har praktiske løsninger klar, så du kan implementere EUDR med succes.

PEFC-webinar: På vej mod EUDR-tilpasning

12. februar 2024 PEFC International

Vær med den 27. februar når vi gennemgår alle de seneste udviklinger hos PEFC, og ser på videre køreplan med EUDR-tilpasning. Tilmed dig nu!

Vores webinar vil fokusere på de fremskridt, vi har gjort med at tilpasse vores bæredygtige skovforvaltnings- og chain of custody-standarder med EUDR-kravene, samt se på de vitale data- og integritetselementer.

Vores PEFC-eksperter vil give dig et kig bag kulisserne på fremskridtene for vores arbejdsgrupper og task forces, som arbejder utrætteligt for at sikre, at vi har praktiske løsninger på plads, så du kan implementere EUDR med succes. 

Når vi har hørt fra vores eksperter, åbner vi webinaret op for spørgsmål og svar fra publikum.

Vi har gjort store fremskridt med vores EUDR-udrulning i løbet af de sidste par måneder, og vi ser frem til at dele detaljerne med dig, når vi sammen bevæger os videre på denne EUDR-rejse.

Tilmelding til webinaret her: Kl. 10:00 eller kl. 15:00  

Webinarets detaljer

Webinaret finder sted to gange den 27. februar: kl. 10:00 og 15:00. Vi afholder webinaret på engelsk, med fransk og spansk simultantolkning.

Tilmeld dig gratis nu: Kl. 10:00 eller Kl. 15:00 

Hvis du ikke kan deltage på dagen, deler vi optagelsen. 

Talerne

 Vi får selskab af vores PEFC International-eksperter, som leder flere af de vigtigste arbejdsgrupper og taskforces dedikeret til PEFC EUDR-køreplanen:

  • Marta Martinez Pardo, Chain of Custody arbejdsgruppe
  • Rob Shaw, Task Force om dataaspekter af EUDR
  • Hubert Inhaizer, Sustainable Forest Management Working Group og Task Force on Forest Management aspekter af EUDR
  • Maja Drca, EU-ekspert


Vær med den 27. februar! Tilmeld dig nu: 10:00 eller 15:00  

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse