Godt nytår: Velkommen til nye virksomheder!

Tak for i år - vi ser tilbage på året, der er gået, og vi ser frem til det kommende år.

Godt nytår: Velkommen til nye virksomheder!

6. januar 2021 PEFC Danmark

Nu har året 2020 fået sin ende, og vi er gået optimistiske ind i det nye år. Det sidste år har budt på mange nye oplevelser for PEFC, og vi er glade for og stolte over, at vi kan være med til at udbrede det gode budskab om en bæredygtig fremtid. Derfor vil vi også gerne sige tak til alle vores medlemmer, skovejere og virksomheder, som igen i år har været ambassadører for bæredygtigt træ og PEFC.

Tak for i år

2020 blev langt fra et år, som nogen havde forventet. Men trods Corona, som en uventet faktor, er vi i PEFC kommet godt igennem året. Det har blandt andet budt på nye, bæredygtige krav til træbiomasse, et dobbeltcertificeret byggeri, en vellykket fotokonkurrence og stadig flere certificeringer – både af virksomheder og skov.

Læs mere om de store nyheder fra i år her.

Vil du vide mere...?

...om hvad der ellers rører sig i PEFC Danmark? 

Følg med på Facebook, Instagram eller LinkedIn, eller få nyhederne leveret direkte i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev lige under denne boks.  

Fremgang både på hektar skov og antallet af virksomheder

23 nye virksomheder har ladet sig certificere siden årets begyndelse. Sidste år på samme tid var 292.795 hektar skov i Danmark PEFC-certificeret. Ved dette årsskifte er 294.344 hektar skov certificeret efter PEFC’s system for bæredygtig skovbrug i Danmark. Hvilket vil sige, at vi i år har fået 1.500 hektar certificeret skov mere i Danmark. Det er vi både glade for, og stolte af, men vi venter stadig i spænding på at nå 300.000 hektar PEFC certificeret skov i Danmark. Vi håber på, at den fine udvikling vil fortsætte næste år.

Derudover vil vi fra det sidste kvartal i 2020 byde følgende virksomheder og skove velkommen til PEFC Danmark:

Allinggård GodsSkrald skov
Brønds skovHH Træ & Finer ApS
Gyldenholm GodsPaper Bottle Company A/S (PABOCO) 
Hald Egeskov

Ny afgiftsstruktur i 2021

PEFC Danmarks bestyrelse har besluttet at ændre på strukturen for afgifterne, der betales af de certificerede virksomheder. Det er vigtigt for PEFC Danmarks bestyrelse, at certificering er en mulighed for alle.

Læs mere om den nye afgiftsstruktur her


Documents

Seneste nyt

22. december 2020

Glædelig jul fra PEFC Danmark!

PEFC Danmark

16. november 2020

Vinderen af 'Årets PEFC Fotograf 2020' er fundet!

PEFC International

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse