Hent PEFC-logoet

En PEFC certificering giver enestående muligheder for at markedsføre sin virksomhed og promovere sine bæredygtige produkter, hvad enten man er en sporbarhedscertificeret virksomhed eller en certificeret skov. 

Lav et PEFC logo på få minutter.

Hent PEFC-logoet

PEFC labelgenerator er et brugervenligt online-værktøj, der kan lave et individuelt PEFC logo i løbet af få minutter. Det giver alle logolicensindehavere, alt hvad der behøves for at bruge PEFC’s logo på produkter, på hjemmesiden og i salgsmateriale med mere.

Adgang til PEFC labelgenerator

Har du en PEFC logolicens kan du få adgang direkte via dette link. Har du glemt kode eller brugernavn, så kontakt PEFC Danmark.

Hvem må bruge PEFC Logoet? 

Certificerede virksomheder og skovejere, der er interesserede i at bruge PEFC logoet, men endnu ikke har fået licens, opfordres til at kontakte PEFC Danmark.

Ikke-certificerede interessenter, f.eks. NGO'er, medier og uddannelsesinstitutioner, kan også bruge PEFC logoet til uddannelsesformål og til at informere eller fremme PEFC certificering og bæredygtig skovforvaltning. Kontakt i så fald PEFC Danmark for at få adgang.

Læs mere om PEFC-logoet her.

Brug PEFC Logoet 

Synliggør jeres certificering - Som PEFC certificeret skovejer eller virksomhed kan I få fuld valuta for jeres investering ved at begynde at anvende PEFC logoet. Det koster ikke ekstra. Der er mange muligheder for hvordan I kan benytte vores PEFC Label - både på produktet (on-product) og i markedsføring (off-product).

Læs mere om brugen af PEFC Logoet her og find inspiration til Jeres logobrug her

Ny PEFC Varemærkestandard

PEFC Varemærkestandarden (ST 2001) erstatter Regler for brug af PEFC logo (ST 2001:2008), og sammen med den PEFC Sporbarhedsstandarden (ST 2002) trådte den i kraft d. 14. februar 2020 med en overgangsperiode på 24-måneder.

Sporbarhedsstandarden og Varemærkestandarden er forbundet. Det betyder at så længe din virksomhed er certificeret i overensstemmelse med 2013-standarden skal I forsat følge Regler for brug af PEFC logo fra 2008.

Når jeres virksomhed er certificeret i overensstemmelse med PEFC sporbarhedsstandarden fra 2020 skal I også leve op til PEFC Varemærkestandard (ST 2001) og erstatter Regler for brug af PEFC logo (ST 2001:2008). Det vil give jer adgang til vores nye PEFC Logo Generator (LG V2). Denne vil sikre at I følger de grafiske krav til logobrug i forhold til jeres behov.


Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse