pefc logo frontpage DK

Din garanti for bæredygtig skovdrift

Overblik

fyr

Interessen for certificering af bæredygtig skovdrift og sporbarhed af træprodukter bunder oprindeligt i et ønske om at beskytte regnskoven mod rydninger og ulovlige hugster. Interessen er siden vokset til at dække alverdens skove herunder danske skove og produkter af træ. Den danske PEFC ordning har eksisteret siden 1999 , samme år som den internationale PEFC ordning blev etableret.

PEFC Danmark

pefc-logo kvadrat lillePEFC Danmark er en medlemsstyret, selvejende og uafhængig juridisk forening, der ejer samt står for udvikling, administration og vedligeholdelse af det danske PEFC certificeringssystem for bæredygtig skovdrift.

Læs mere

Hvad gør PEFC unik?

10Som verdens største skov certificeringssystem, forsætter PEFC med at fokusere på certificering af små, ikke-industrielle private skove, som består af private skovejere, som overholder vores internationalt anerkendte Sustainability Benchmark.

Læs mere

Organisation

Ahornblade smallPEFC Danmark er organiseret med en bestyrelse, et sekretariat og en årlig generalforsamling. Ad hoc arbejdsgrupper nedsættes ved behov f.eks. i forbindelse med revision af ordningen.

Læs mere

Bliv medlem

2Organisationer, virksomheder og andre interessenter med interesser knyttet til driften af de danske skove, kan blive ordinære medlemmer af PEFC Danmark.

Læs mere

PEFC International

7PEFC er i international sammenhæng er et netværk for gensidig anerkendelse af nationale certificeringsordninger for bæredygtig skovdrift. 

 

Læs mere

Kontakt

8Hvis du har spørgsmål om PEFC certificering af skovdrift eller sporbarhed, brug af logo m.v er du velkommen til at kontakte PEFC Danmark.

Læs mere