pefc logo frontpage DK

Din garanti for bæredygtig skovdrift

Ny formand i PEFC: Peter Latham

Jan 09 2017

Britiske Peter Latham blev på PEFC´s generalforsamling på Bali i Indonesien valgt som ny formand for PEFC International.

PEFC International har siden 2011 haft Peter Latham i bestyrelsen, så det er et kendt ansigt, som sætter sig i front for bestyrelsen.

- Jeg vil gerne takke alle for den støtte, jeg har modtaget. Jeg ser frem til at være jeres formand. For mig er vores største styrke, at vi alle er medlemmer af samme familie, nemlig PEFC familien, sagde Peter Letham, bestyrelsesformand PEFC International.

Han fortsatte:

-  PEFC familiens sammenhold sikrer, at den succes som organisationen oplever kan forsætte. Den store vækst af certificeret skovareal, antal certificerede virksomheder og den øgede anerkendelse af PEFC, har været en succes, og sammen vil vi i PEFC stå stærkt overfor de udfordringer som kommer i fremtiden.

En glad Sekretariatsleder for PEFC Danmark, Morten Thorøe bød Peter Letham velkommen som ny bestyrelsesformand:

- Peter medbringer ikke bare erfaring fra han tid i PEFC´s bestyrelse, men også erfaringer fra Storbritanniens ældste og mest respekterede træhandelsvirksomhed, som har rødder helt tilbage fra 1757. Hans viden og erfaringen er uvurderlig for vores organisation, og for at opfylde vores mission om en verden med mere bæredygtigt træ.

Den internationale bestyrelse i PEFC består i dag af mennesker, der repræsenterer skovejere, skovindustri, handelsvirksomheder, miljøorganisationer, oprindelige folk og forskning.

Ved årsskiftet 2016/2017 er der PEFC certificeret mere end 300 mio. ha skov, 800.000 skovejere og ca. 18.000 virksomheder på globalt plan.'

 

31621347306 5805399f03 n                                           PEFC Week Bali logo 160 incl top-bottom 10px margins

Bliv certificeret

Blad lille3Der er mange fordele ved at blive certificeret for både skove og virksomheder. 

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Din email addresse

Film

Se film om PEFC!

PEFC Label Generator

PEFClabelgenerator - lille

Lav et individuelt PEFC logo i løbet af få minutter med PEFC Label Generator.

PEFC på facebook

like

Mød PEFC Danmark på facebook og Like os!