pefc logo frontpage DK

Din garanti for bæredygtig skovdrift

Topmøde for modebranchen - Bæredygtigt skovbrug et vigtig bidrag

May 16 2019

H.K.H. Kronprinsessen besøgte PEFC's stand på Copenhagen Fashion Summit.

Bæredygtigt skovbrug er også på dagsordenen på Copenhagen Fashion Summit, når modebranchen fra hele verden mødes. PEFC deltager på det globale topmøde om bæredygtighed i modebranchen. Det er, for PEFC, et mødet med en branche, som vil tage et større ansvar, og PEFC vil bidrage som et vigtigt værktøj til branchens omstilling. 

Copenhagen Fashion Summit er det førende globale samlingspunkt for modebranchen, og afholde hvert år topmøde for modebranchen med fokus på bæredygtighed. Mere end 1500 deltagere fra hele verden har over to dage diskuteret, hvordan modebranchen fremover kan udvikle sig i en mere bæredygtig retning.

PEFC and Crown Princess of Denmark 002

Billede: Copenhagen Fashion Summit

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary er protektor for Copenhagen Fashion Summit og tog i år sig tid til at besøge PEFC's stand. Kronprinsessen lyttede interesseret til mulighederne for at erstatte traditionelle råvarer med bæredygtigt producerede fibre fra certificeret bæredygtigt skovbrug.

- Det var en ære, at Hendes Kongelig Højhed Kronprinsse Mary havde udvalgt at besøge PEFC i hendes stramme program. Hun udviste en stor forståelse for de udfordringer som modesektoren står overfor, og kunne også se de muligheder, som bæredygtige råvarer fra PEFC-certificerede skove giver for en branche, som i fremtiden står overfor nogle store udfordringer, fortælle Morten Thorøe, Sekretariatsleder PEFC Danmark.

Forests for Fashion initiative - PEFC's bidrag til branchen
Sammen med stærke samarbejdspartner, fra United Nations Economic Commission for Europe (UNECE) og Food and Agriculture Organization of the United Nations(FAO), har PEFC sat fokus på vigtigheden af skovens bidrag til en bæredygtig omstilling i modeindustrien. 

Initiativet viser blandt andet produkter, som kommer fra skove som bliver forvaltet bæredygtigt. Læs mere om projektet her.

illustration

 

 

Bliv certificeret

Blad lille3Der er mange fordele ved at blive certificeret for både skove og virksomheder. 

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Din email addresse

Film

Se film om PEFC!

PEFC Label Generator

PEFClabelgenerator - lille

Lav et individuelt PEFC logo i løbet af få minutter med PEFC Label Generator.

PEFC på facebook

like

Mød PEFC Danmark på facebook og Like os!