pefc logo frontpage DK

Din garanti for bæredygtig skovdrift

Ny deadline for revision af den danske skovstandard

Nov 15 2018

På PEFC Internationals generalforsamling i Geneve, onsdag den 14/11-2018, blev den reviderede globale skovstandard godkendt. Denne godkendelse er central, da det betyder, at PEFC Danmark nu kan starte på den seneste revision af den danske skovstandard for bæredygtigt skovbrug. 

Alle med interesse for bæredygtigt skovbrug kan følge processen med revidering af de internationale standarder her.

 

skov

 

Ny deadline for opstart af den danske skovstandard
Oprindeligt var der en deadline på, at revisionen af den danske PEFC-system skulle være afsluttet inden udgangen af december 2019, men denne deadline er nu blevet udskudt til november  2021. På den måde bliver det muligt for PEFC Danmark at inkludere de ændringer i den danske revisionsproces, der er implementeret i den nye internationale standard.

PEFC Danmark inviterer alle til at deltage i arbejdet, da revisionen af den danske skovstandard er en åben proces, hvor alle med interesse for bæredygtigt skovbrug kan deltage. Der vil i løbet af foråret 2019 blive udsendt invitationer til alle interesserede interessenter omkring process og tidsplan for den danske revisionsproces. Har du spørgsmål eller kommentarer inden da, så kontakt Seretariatsleder Morten Thorøe på mt@pefc.dk

Bliv certificeret

Blad lille3Der er mange fordele ved at blive certificeret for både skove og virksomheder. 

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Din email addresse

Film

Se film om PEFC!

PEFC Label Generator

PEFClabelgenerator - lille

Lav et individuelt PEFC logo i løbet af få minutter med PEFC Label Generator.

PEFC på facebook

like

Mød PEFC Danmark på facebook og Like os!