pefc logo frontpage DK

Din garanti for bæredygtig skovdrift

Sommerhilsen fra PEFC Danmark

Jun 28 2018

Sommeren har ramt vores kontor i Rødding, og selvom sommerferien nærmer sig, så er PEFC kontoret i bemandet hele sommeren.

Kontakt os på info@pefc.dk, hvis du har brug for at komme i kontakt med os. 

 

Plant et træ til fremtidens byggeri – Så blev der plantet 300 træer!
I foråret plantede vi 300 træer, som alle var doneret af besøgende på BYGGERI’18 messen i marts. Projektet har sat fokus på vigtigheden i at bevare og udvikle de danske skove, og dermed sikre at der også er dansk træ til rådighed for fremtidige generationer. De nyplantede træer har fået en hård start på livet i skoven ved Ry. Den varme sommer giver svære vækstbetingelser, men redningen har været tæt på, og træerne er blevet plejet og vandet af Salten Langsø Skovadministration. Sidste melding fra skoven er, at træerne klarer sig, og vi håber sommeren også vil give lidt regn til skovbunden. 

 til hjemmeside træ

 

Hvad synes de PEFC-certificerede virksomheder og skovejere om PEFC?
Hos PEFC Danmark har vi udarbejdet et spørgeskema, som alle PEFC-certificerede virksomheder og PEFC-certificerede skovejere har haft mulighed for at besvare. Spørgeskemaet er lavet med henblik på at finde ud af, hvordan vi i fremtiden kan skabe endnu mere værdi for de virksomheder og mennesker, der bruger vores system. Vi bestræber os altid på at arbejde mod en mere bæredygtig fremtid, men vi er opmærksomme på, at vi kan forbedre os. Derfor glæder vi os til at bruge sommeren på at revidere vores indsatser, så alle i fremtiden kan få endnu mere ud af PEFC-systemet – hvad end det er virksomheder, skovejere eller forbrugere, der handler bæredygtigt.

Er du en PEFC-certificeret virksomhed eller PEFC-certificeret skovejer, og har ikke modtaget et spørgeskema, så kontakt PEFC Danmark på info@pefc.dk.

 

Vi ønsker alle en god sommer, og vi ser frem til både at følge de nyplantede træer i Ry, men også til at arbejde med jeres input til PEFC Danmarks arbejde i fremtiden. 

 God sommer

 

Billede 16 03 2018 11.17.21

 

Bliv certificeret

Blad lille3Der er mange fordele ved at blive certificeret for både skove og virksomheder. 

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Din email addresse

Film

Se film om PEFC!

PEFC Label Generator

PEFClabelgenerator - lille

Lav et individuelt PEFC logo i løbet af få minutter med PEFC Label Generator.

PEFC på facebook

like

Mød PEFC Danmark på facebook og Like os!