13. World Architecture Festival - Deadline for tilmelding

13. World Architecture Festival - Deadline for tilmelding

PEFC International

Er du arkitekt eller en del af et projekt, som har anerkendt træets potentialer og derfor benytter certificeret træ? Så tilmeld projektet til prisen som ’Best Use of Certified Timber’ til World Architecture Festival (WAF) 2020.

Deadline for tilmelding er d. 22. maj.

Hvordan deltager man?

Alle projekter, der er tilmeldt i en af de 18 kategorier for færdige bygninger, er kvalificeret til prisen ”Best Use of Certified Timber”. Du skal blot markere afkrydsningsfeltet ud for "Please consider me for Best Use of Certified Timber Prize" under "Enter into additional WAF Prizes".

Husk at brug af certificerede træprodukter er en forudsætning for at komme i betragtning til prisen. Under tilmeldingen bliver du bedt om at give detaljer om procentdelen af certificeret materiale, der bruges i dit projekt. 

Du kan læse mere om de forskellige priser på World Architecture Festivals hjemmeside, hvor du også kan tilmeldedit projekt. WAF website

Den 13. udgave af World Architecture Festival foregår i Lissabon fra d. 2.-4. december 2020. Kåringen finder sted fredag d. 4. til Gallamiddagen.

For mere information besøg: www.worldarchitecturefestival.com
Læs mere her.

 Yderligere information

- Besøg webstedet for World Architecture Festival
- Lær mere om prisen ”Best Use of Certified Timber

For yderligere information kontakt Morten Thorøe, Sekretariatsleder i PEFC Danmark, på tlf. +45 60 60 56 49 eller e-mail mt@pefc.dk.

Dato

22 - 22, maj 2020

00.00 - 23.59 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse